50 Milliós Játszma - Online Játék - Valódi Pénzzel

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

A játék elindításához kattintson a "Demo Play" gombra!

Áll Az Alku
X Factor
50 Milliós Játszma
 
Legyen Ön is Milliomos
Monopoly
Szerencskerék
 

20 Ingyen Pörgetés
400€ Bónusz

1600Ft Ingyen
75.000Ft Bónusz

15 Ingyen Pörgetés
75.000Ft Bónusz
30.000Ft Befizetési Bónusz
15.000Ft Sportfogadás
10 Ingyen Pörgetés
75.000Ft Bónusz

Super Monopoly Money Online Nyerőgép

50 Milliós Játszma - Online Játék Magyarul

Az ingyenes játék elindításához kattintson a "Demo Play" gombra.

50 Milliós Játszma Online ingyenes tv játék Élő

Az 50 Milliós játszma letöltés nélkül élőben, online is elérhető honlapunkon. A műsorvezetők és szabályok valószínűleg mindenki számára ismertek. Tegye próbára tudását és szerencséjét a 40 milliós játszma legújabb változatán. Az 50 milliós játszma 2016  decemberében került beharangozásra. A reklámkampányban Majka reklámozta a játékot, ez nem meglepő hiszen ő lett a műsorvezető, azonban a műsor az 50 Milliós játszma 2017 január 1.-n startolt a TV2 csatornáján. Az 50000000 játszma online játékban akár 1 millió forintot is nyerhet. Ötvenmilliós játszma.

A játékban egyedülálló regisztrációs bónusz befizetés nélkül. A meghirdetett 10 ingyen pörgetés (free spin)  mellett számos bónuszokra is számíthatunk.

 

2017-ben pedig a befizetés nélküli bónusz 2017 -re kattintva további nyeremények elérhetőek.

 

Online Slots Forever! Kedveli a különböző TV Show-kat, de nem szereti a fölösleges szövegelést és az értelmetlen játékvezetői humort? A Pénzesjáték elhozta Önnek a különböző TV Show-k ingyenes onine játékgépek változatát. Alkut kötne Gundellel? Próbára tenné tudását a Legyen Ön is Milliomosban? Itt a helye. Az TV Show ingyenes onine játékgépek részlegen megtalálja az adottságaihoz leginkább illő játékot. Szeretne egy kicsit nosztalgiázni? Akkor az online szerencsekerék Önnek lett kitalálva! Szereti az izgalmakat? Szeret nagyban játszani? A 50 milliós játszma online verziója ezért lett megalkotva. Akármelyiket is választja az online TV Showk közül, az ingyenes onine játékgépek pontosan azt az élményt nyújtják amit keresett. A Double Dice és a Nyerőgépek 3D oldalakon hasonló élményeket szerezhet!